Samtalegruppe for kvinder, der har været udsat for voldtægt

 

Joan-Søstrene tilbyder i foråret 2019 en samtalegruppe for kvinder, der har været udsat for voldtægt, efter de er fyldt 18 år. Gruppen er ikke et professionelt behandlingstilbud, men et tilbud til dig, som ønsker at dele det, du har været udsat for med andre i trygge rammer. Det er vigtigt, at du forinden opstart i forløbet har arbejdet med dig selv, således at du føler dig klar til at rumme andres historier og har lyst til at dele dine tanker, følelser og oplevelser.

 

Gruppen:

Gruppen vil bestå af 3-5 kvinder, og til gruppen er der tilknyttet to Joan-Søstre, der vil fungere som tovholdere for gruppen. Gruppen er lukket, hvilket vil sige, at der ikke løbende kommer flere kvinder ind i gruppen under forløbet.

 

Formålet med gruppen er:

  • At møde andre, der har været udsat for voldtægt.
  • At skabe et netværk.
  • Få og give støtte.
  • Sætte ord på vanskeligheder, tanker, følelser og livet efter et seksuelt overgreb.

 

Forløb:

Samtalegruppen forløber over 8 gange med start i april 2019 og slutter i juni 2019 på følgende onsdage: d. 10/4, 24/4, 1/5, 15/5, 22/5, 5/6, 12/6 og 26/6. For at få tilbudt en plads i gruppen, skal du kunne deltage på de nævnte 8 datoer. Samtalegruppen afholdes i Dannerhuset, Nansensgade 1, 1366 København K i tidsrummet 18:00-20:30.

 

Visitationssamtale:

Forud for gruppens start afholdes en visitationssamtale. Visitationssamtalen skal bl.a. sikre, at vi får afklaret forventninger og får en hensigtsmæssig sammensætning af gruppen. Visitationssamtalen vil finde sted onsdag d. 3. april, hvor du vil få en tid mellem kl. 17.00-20.30. Ved samtalen spørger vi kort ind til din historie og dine forventninger til at være med i en samtalegruppe.

Hvis du er interesseret, skal du skrive til Joan-Søstrene på mail@joan-soestrene.dk senest d. 30. marts, hvor du kort beskriver hvad du har været udsat for, din nuværende situation og hvorfor du gerne vil deltage i et gruppeforløb. Herefter kontakter vi dig over mail søndag d. 31. marts 2019 med svar og en mulig indkaldelse og tidspunkt for visitationssamtale, der som nævnt finder sted d. 3. april (OBS: vi kan dog ikke love, at alle, der henvender sig til os, kommer til visitationssamtale).

Har du brug for hjælp?

så ring mandag eller torsdag fra 18.00-20.30 på 33 14 74 84

eller mød op personligt på adressen:

Danner, Nansensgade 1, 1366 København K - Du kan også maile til os på: mail@joan-soestrene.dk