Joan-Søstrene søger frivillige rådgivere

 

Vil du rådgive kvinder udsat for sexualiseret vold – og arbejde med deres situation politisk?

Joan-Søstrene søger kvinder, der har lyst til at arbejde praktisk og politisk med kvinder udsat for vold, voldtægt, incest og sexuel chikane. Vi er en over 40 år gammel kvindepolitisk organisation, som er bredt sammensat af kvinder med forskellig uddannelses- og arbejdsmæssig baggrund. Alle Joan-Søstre arbejder gratis, ligesom vores rådgivning er gratis.


Du skal have et godt tidsmæssigt og socialt overskud, men du behøver ikke at have forudgående rådgivningserfaring eller en særlig uddannelsesmæssig baggrund. Gennem et internt uddannelsesforløb stifter du igennem de første 4-6 måneder kendskab til vores arbejdsområder, rådgivningsmetoder og principper samt de juridiske, psykologiske og sociale aspekter af de forskellige sexuelle overgreb, som Joan-Søstrene arbejder med.

Rådgivningen foregår telefonisk, personligt og på mail. Rådgivningen har åbent hver mandag og torsdag fra 18.00–20.30. Ud over en vagt hver 14. dag skal du kunne deltage i Joan-Søstrenes fællesmøder, som finder sted en tirsdag aften én gang om måneden mellem 17.15 og 21.00. Her drøftes primært erfaringerne fra rådgivningen, problemstillinger vendes og nye politiske tiltag behandles. Udover dette møde afholdes der et par særlige oplæringskurser for nye, to weekendseminarer årligt samt supervision 3-4 gange årligt. Der er mødepligt til såvel oplæringskurser som fællesmøder og seminarerne.

I forbindelse med optagelse af nye Joan-Søstre afholder vi en obligatorisk introduktionsaften i løbet af december for egnede ansøgere.

Ansøgningsfrist: Skriv lidt om dig selv, din baggrund og om, hvorfor du har lyst til at arbejde som Joan-Søster og send det til os, så vi har det senest torsdag den 29. november 2018 på mail: mail@joan-soestrene.dk.

Har du brug for hjælp?

så ring mandag eller torsdag fra 18.00-20.30 på 33 14 74 84

eller mød op personligt på adressen:

Danner, Nansensgade 1, 1366 København K - Du kan også maile til os på: mail@joan-soestrene.dk